188 thoughts on “registrasi pendaftaran PUPNS, Pendataan Ulang PNS secara elektronik

  1. bambang prabowo

    untuk masuk ke epupns mohon dibuat mudah karena sudah beberapa kali kami coba untuk masuk ke web pupns.bkn.go.in tidak pernah bisa mohon perhatiannya

    Reply
  2. mardini

    katanya cara mudah regestrasi pupns, tapi kenyataannya …, saya sdh 3 hr mau daftar, blm jg berhasil.

    Reply
  3. Andi Nur Hudaya

    kenapa websitenya tertulis laman tidak tersedia? padahal saya mau login? Mau diprint pengisian datanya.

    Reply
    1. jahe Post author

      email digunakan untuk notifikasi pendaftaran, artinya formulir registrasi pupns selain bisa kita cetak,sebagai backup softcopy tanda registrasi pupns tersebut juga dikirim via email

      jadi jika email salah tidak apa2, tetap bisa login pupns

      Reply
      1. djarot

        dan ternyata saya sudah terlanjur pakai email yg ternyata sdh tdk aktif, bgmana proses selanjutnya, apakah saya bisa meggantikan dgn email baru?

        Reply
  4. sinta

    Saya sudah registrasi tanpa sy tahu siapa yg meregistrasi. Masalahnya ketika sy login ke pupns dan lupa kata kunci sehingga tanpa memasukan kata kunci,terdapat tulisan nip dan no reg tdk terdaftar. Tapi klo register awal lg tdk bisa krn sdh terdaftar

    Reply
    1. jahe Post author

      jika lupa password atau lupa kode register pupns, bisa langsung masuk ke halaman login pupns, klik pada menu lupa kata kunci atau lupa kode register, ikuti instruksi selanjutnya

      Reply
  5. Mailiyana

    Saya sudah registrasi, tapi saat mau login tidak bisa, padahal no registrasi dan kata kuncinya sudah benar

    Reply
      1. jahe Post author

        kemarin ada kasus seperti karena verifikator level 1-nya belum melakukan verif, harus nunggu dulu

        Reply
  6. Hasrijal

    waktu kita klik di tanda conteng koq ga ada respon apa2? mohon pencerahannya bagaimana cara mengupdate datanya

    Reply
  7. ndaru subekti

    jika memasukkan nama ibu kandung pada saat registrasi salah bagaimana cara mengatasinya????

    Reply
  8. djarot

    dan ternyata saya sudah terlanjur pakai email yg ternyata sdh tdk aktif, bgmana proses selanjutnya, apakah saya bisa meggantikan dgn email baru?

    Reply
    1. peni

      Sama mas…tapi kayaknya kalo pupnsnya udah di verifikasi bisakok kita ganti dengan email yang aktiv….

      Reply
  9. jahe Post author

    tunggu registrasi pupns berhasil dlu, nanti bisa diedit dengan cara login dulu baru melalukan penyesuaian data

    Reply
    1. eka

      Sy baru mutasi, Sy sdh brhasil registrasi tapi instansinya yg muncul kab. yg lama bukan kab yg baru gmana solusinya

      Reply
    2. ekamay

      Sy baru mutasi kerja k kabupaten lain..Sy sdh brhasil registrasi pupns tapi instansinya yg muncul msh kabupaten yg lama bukan kabupaten yg baru gmana solusinya supaya di instansi yg baru.bisakah registrasi kembali

      Reply
        1. eca

          Apakah tidak bermasalah jika instansinya saat registrasi msh d t4 yg lama,tapi sy cek d bkd yg baru nama sy sdh terdaftar d t4 yg baru

          Reply
  10. imam

    gimana ni gan di SD saya ada yang tidak bisa login…padahal noregitrasi dan passwordnya sudah benar….mohon solusinya kawan”….

    Reply
  11. sulis

    bagaimana kalau saya ingin tahu alamat email yang sudah sy masukkan waktu registrasi, karena saya ragu bener gak yang sy masukkan…

    Reply
  12. eone

    Nanya Pak, bagaimana kalau saya sudah terlanjur Registrasi (sudah cetak no register) ternyata instansi saya salah (pindah kabupaten), soalnya pada saat register udah larut malam jadi ngantuk trus diklik-klik ajah (hehe maaf agak curhat)..
    Gimana tuh pak soalnya di cetak register kan mau diberikan ke verifikator, tapi kabupatennya beda (yg baru).., apa bisa nnti dirubah di data posisi di login epupns ????

    Reply
      1. laprilya

        Suami saya juga gitu,tanpa perhatikan bgitu muncul nama instansi,langsung lanjutkan dan cetak…jadi verifikasinya dimana?soalnya kan innstansinya skrg btkl…tapi yg muncul krn dia gak pakai help desk di instasi,verif tingkat 1nya dimana dong?

        Reply
  13. andi

    kk,boleh adik nanya nda.saya kan sudah daftar dan sudah punya bukti registrasi.masaalahnyapada saat,saya cek status pendaftaran unsur nama tidak ditemukan,trus ada lagi ni k,pada saat saya masuk dengan nip dan kode registrasi ternyata muncul bahwa tidak ada pns dan no register tersebut,mintah penjelesanya kk.

    Reply
    1. jahe Post author

      utk di register gpp, yang penting nanti kalau lupa password atau username, isian jawaban ibu kandung diisi menyesuaikan apa yang sudah diisi, salah tidak masalah

      sedangkan nama ibu kandung bisa ditambahkan atau dikoreksi pada data dasar setelah berhasil login

      Reply
  14. pusing pala ane !

    saya sudah mendaftar dan telah mencetak hasilnya, tp koq g bisa login lagi, padahal sudah benar no reg dan kata kuncinya, di cek di status, tidak terdaftar, solusinya apa y, mohon bantuannya.

    Reply
  15. Sukma Amri

    kami di Cab.Rutan Tebing Tinggi ada pegawai yg salah mendaftar / meregesterasi e pupns, kesalahan tsb. : ada orang lain yg mendaftarkan dengan Nip.yg benar tapi pertanyaan nama Ibu kandung salah dan tempat lahir salah,… pertanyaan km bagai mana cara membatalkan registerasi e pupns tersebut ?

    Reply
  16. Linda

    Sama saya juga sdh terlanjur register..tp instansi salah. Masih tmpt lama..dan saya sdh mutasi…apa bisa login lalu ganti instansi.atau ke menu heldesk..

    Reply
  17. Neng Husna

    saya sudah mendaftar akan tetapi lupa tidak mengisi email. akibatnya saya tidak bisa mengedit data atau meng input data .

    bagaimana solusinya ????

    Reply
    1. jahe Post author

      harusnya tidak ada masalah karena email bisa diganti/edit, peringatannya apa kalau boleh tahu?

      Reply
  18. Neng Husna

    masalahnya ketika saya ganti email.
    apakah anda yakin ingin mengganti email ??? ketika di simpan email gagal disimpan seperti itu.

    Reply
  19. ivan

    ketika kita mau update data dan simpan, kenapa langsung logot ya?minta tolong pencerahannya donk om..thx

    Reply
  20. nurhayati bakuama

    maaf pak saya mau membatalkan nomor registrasi saya pak, gimana caranya tolong pak

    Reply
  21. Laras

    Iya pak, bisa gak dibatalkan, soanya saya keburu registrasi, tetapi kementriannya salah, tdk sy cek dulu, krn sebelumny tmn2 dgn masukan NIP langsung masuk ke kemwtrian riset dikti, tp punya sy ternyata masuk ke kemendikbud…

    Reply
  22. lia

    Mau tnya,saya sudah registration Dan berhasil begitu cetak ternyata nama saya ada kelebihan huruf Dan baru tahu setelah dicetak.apakah bisa di edit?mhn bantuan nya dan terima kasih

    Reply
  23. nora t.item

    bagaimana kalau baru mau daftar tapi nip tertulis sudah pernah daftar,mohon jalan keluar.

    Reply
      1. novia

        iya mas, yang saya sudah terdaftar di kementerian pendidikan. tp saya harusnya di kementerian riset dan teknologi. bagaimana cara mengatasinya. help desk g mw?

        Reply
  24. ria malumbot

    mlm mau tanya…say udah mau login tapi kata kunci salah trus masukkan kata pertanyaan pengaman juga salah..trus nama ibu kandung juga salah..bagaimana itu pak?bisa menghadap di bkd kota setempat?

    Reply
  25. Discover More

    I just want to say I am just all new to blogging and site-building and actually savored your blog. Very likely I’m planning to bookmark your blog post . You amazingly have superb posts. Appreciate it for revealing your blog site.

    Reply
  26. Fashion

    wonderful points altogether, you simply won a emblem new reader. What could you recommend in regards to your post that you just made some days in the past? Any certain?

    Reply
  27. _metrocliCk

    MetroClick specializes in building completely interactive products like Photo Booth for rental or sale, Touch Screen Kiosks, Large Touch Screen Displays , Monitors, Digital Signages and experiences. With our own hardware production facility and in-house software development teams, we are able to achieve the highest level of customization and versatility for Photo Booths, Touch Screen Kiosks, Touch Screen Monitors and Digital Signage. Visit MetroClick at http://www.metroclick.com/ or , 121 Varick St, New York, NY 10013, +1 646-843-0888

    Reply
  28. Faytech North AmericA:

    Faytech North America is a touch screen Manufacturer of both monitors and pcs. They specialize in the design, development, manufacturing and marketing of Capacitive touch screen, Resistive touch screen, Industrial touch screen, IP65 touch screen, touchscreen monitors and integrated touchscreen PCs. Contact them at http://www.faytech.us, 121 Varick Street, New York, NY 10013, +1 646 205 3214

    Reply
  29. +Emery EPS

    I really intend to share it with you that I am new to writing a blog and clearly liked your work. Quite possibly I am probably to bookmark your blog post . You seriously have extraordinary article materials. Appreciate it for expressing with us your blog webpage

    Reply
  30. News

    Some truly fantastic info , Sword lily I discovered this. “Anonymity is the truest expression of altruism.” by Eric Gibson.

    Reply
  31. Fashion

    I simply wanted to construct a simple remark to be able to thank you for these stunning techniques you are placing here. My prolonged internet lookup has now been recognized with excellent facts and strategies to talk about with my family members. I would say that we visitors are unquestionably lucky to be in a notable website with many wonderful professionals with helpful solutions. I feel rather blessed to have used your website page and look forward to so many more exciting minutes reading here. Thanks once again for a lot of things.

    Reply
  32. Maszyny Rolnicze Malopolska

    hi!,I really like your writing so a lot! share we communicate more about your post on AOL? I need a specialist in this house to unravel my problem. May be that’s you! Looking forward to peer you.

    Reply
  33. Allegro Maszyny Rolnicze Traktory

    Whats up very nice web site!! Man .. Excellent .. Superb .. I’ll bookmark your blog and take the feeds also…I’m glad to search out numerous useful information here in the post, we want work out extra techniques in this regard, thanks for sharing.

    Reply
  34. Fashion

    I don’t even know how I ended up here, but I thought this post was good. I do not know who you are but certainly you’re going to a famous blogger if you aren’t already 😉 Cheers!

    Reply
  35. Home Improvement

    I like this post, enjoyed this one regards for posting. “The world is round and the place which may seem like the end may also be only the beginning.” by George Baker.

    Reply
  36. Zaun Polen

    Wow! This can be one particular of the most helpful blogs We’ve ever arrive across on this subject. Basically Excellent. I am also an expert in this topic so I can understand your effort.

    Reply
  37. zgrzewarka do rur pp castorama

    naturally like your web site but you have to take a look at the spelling on quite a few of your posts. Many of them are rife with spelling issues and I in finding it very troublesome to tell the truth then again I will surely come again again.

    Reply
  38. Home Improvement

    Thank you for sharing superb informations. Your web-site is very cool. I am impressed by the details that you’ve on this site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found simply the info I already searched everywhere and just could not come across. What an ideal website.

    Reply
  39. bhp gorzow

    I like what you guys are up too. Such clever work and reporting! Carry on the excellent works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my web site :).

    Reply
  40. odziez robocza hurtownia

    But a smiling visitor here to share the love (:, btw outstanding design and style. “The price one pays for pursuing a profession, or calling, is an intimate knowledge of its ugly side.” by James Arthur Baldwin.

    Reply
  41. sklep z odzieza robocza

    I like what you guys are up also. Such clever work and reporting! Carry on the excellent works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my site :).

    Reply
  42. Home Improvement

    Hello, i think that i saw you visited my site so i came to “return the favor”.I’m attempting to find things to enhance my site!I suppose its ok to use some of your ideas!!

    Reply
  43. Lanqier Allegro

    I truly enjoy looking through on this internet site , it has fantastic articles . “One doesn’t discover new lands without consenting to lose sight of the shore for a very long time.” by Andre Gide.

    Reply
  44. Buty Lanqier

    I just could not depart your web site before suggesting that I really loved the standard info an individual provide in your guests? Is gonna be again continuously in order to inspect new posts.

    Reply
  45. touchscreen

    MetroClick specializes in building completely interactive products like Photo Booth for rental or sale, Touch Screen Kiosks, Large Touch Screen Displays , Monitors, Digital Signages and experiences. With our own hardware production facility and in-house software development teams, we are able to achieve the highest level of customization and versatility for Photo Booths, Touch Screen Kiosks, Touch Screen Monitors and Digital Signage. Visit MetroClick at http://www.metroclick.com/ or , 121 Varick St, New York, NY 10013, +1 646-843-0888

    Reply
  46. Obuv Mustang Výprodej

    I have been absent for some time, but now I remember why I used to love this web site. Thank you, I’ll try and check back more often. How frequently you update your site?

    Reply
  47. Bus Cost

    I’m not sure where you’re getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for wonderful information I was looking for this info for my mission.

    Reply
  48. Tanie Fajerwerki

    I like what you guys are up also. Such clever work and reporting! Keep up the excellent works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my site :).

    Reply
  49. Health Network

    Attractive section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your feeds and even I achievement you access consistently fast.

    Reply
  50. mirrorless camera

    Thank you a lot for sharing this with all of us you actually realize what you are speaking approximately! Bookmarked. Please also discuss with my web site =). We will have a hyperlink trade agreement between us!

    Reply
  51. university of arts

    Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with a few pics to drive the message home a little bit, but other than that, this is wonderful blog. An excellent read. I will definitely be back.

    Reply
  52. Pingback: Google

  53. Pingback: Amber

  54. projektowanie stron gorzow

    hi!,I like your writing very a lot! percentage we be in contact extra approximately your article on AOL? I need a specialist on this house to unravel my problem. May be that’s you! Looking ahead to look you.

    Reply
  55. Pingback: hd film izle

  56. Pingback: adult sex toys

  57. pozycjonowanie gorzow

    What i do not understood is if truth be told how you’re not really a lot more smartly-favored than you may be now. You’re so intelligent. You already know thus considerably in relation to this topic, made me in my view consider it from so many numerous angles. Its like women and men aren’t interested unless it is one thing to do with Woman gaga! Your personal stuffs excellent. At all times handle it up!

    Reply
  58. Pingback: como funciona el Vibrador Wet And Wild

  59. shop at home

    I savour, lead to I found exactly what I was looking for. You’ve ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

    Reply
  60. Pingback: drivers gratis

  61. projektowanie stron gorzow

    hi!,I love your writing so so much! percentage we keep up a correspondence more about your post on AOL? I require an expert on this space to solve my problem. Maybe that’s you! Having a look ahead to peer you.

    Reply
  62. Pingback: male masturbator

  63. Pingback: sex toy review

  64. gorzow

    Usually I do not learn article on blogs, however I wish to say that this write-up very compelled me to try and do so! Your writing taste has been surprised me. Thanks, very great post.

    Reply
  65. Pingback: best g spot vibrator

  66. Pingback: Dillion Harper

  67. Pingback: Kartoffelsuppe von little Lunch

  68. Kirsavy

    Cialis 10 Mg Costo [url=http://cialiorder.com]canadian pharmacy cialis 20mg[/url] Como Conseguir Cytotec En Usa Free Antabuse Disulfiram Samples

    Reply
  69. Pingback: Silicone baking sheet set

  70. horse

    fantastic points altogether, you just gained a emblem new reader. What could you suggest about your publish that you just made a few days in the past? Any certain?

    Reply
  71. family vacation

    Excellent post. I was checking continuously this blog and I am impressed! Extremely helpful information specially the last part 🙂 I care for such info a lot. I was looking for this certain information for a very long time. Thank you and good luck.

    Reply
  72. Pingback: one stop jewellery

  73. Pingback: special fitness offers

  74. Pingback: strap on harness

  75. Pingback: everything for men in one place

  76. Pingback: Managed IT Services in Jacksonville

  77. Pingback: creative commons photos

  78. Pingback: soccer prediction

  79. Pingback: remote control panties

  80. Pingback: milf porn online

  81. Pingback: silicone rabbit vibrator

  82. Pingback: 18 sentyabrya 5849

  83. Pingback: سرور مجازی

  84. Pingback: rabbit vibrators

  85. Pingback: DraftKings DFS

  86. Pingback: long lasting sex

  87. Pingback: Tire Pressure

  88. Pingback: friv

  89. Pingback: tolkovie slovari

  90. Pingback: Gifts and gadgets

  91. tworzenie stron internetowych gorzow

    I do believe all the concepts you’ve presented in your post. They’re very convincing and can definitely work. Still, the posts are very quick for novices. Could you please prolong them a bit from subsequent time? Thanks for the post.

    Reply
  92. Pingback: Painting Brisbane

  93. Pingback: muscle stimulator machine

  94. Pingback: stormy's secret stormy daniels keiran lee

  95. Pingback: blacked nicole aniston i just want sex part 4

  96. Pingback: NFL DFS

  97. Pingback: Take my online class for me

  98. Pingback: College Basketball

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *